livios logo

Een voegloze én vochtloze kelder plaatsen? Ga voor prefab!

Ben je aan het (ver)bouwen, en wil je graag een kelder plaatsen? Een prefabkelder van O Beton heeft alle troeven van een traditionele kelder, maar dan zonder de nadelen.

Een prefabkelder garandeert een hoge kwaliteit. Dat komt omdat de volledige kelder in één keer wordt gegoten in zelf verdichtend beton. Voegloos, en dus ook vochtloos. Want de kelder is gegarandeerd 100% waterdicht.

Ideaal als bijgebouw

Door de funderingsfunctie kan je ook dragende muren op de kelderwanden bouwen. Daarnaast zijn ze ook ideaal om onder een bijgebouw (zoals een garage of veranda) te plaatsen. 

De temperatuur in de prefabkelder is door de ondergrondse plaatsing altijd constant.

Foto O beton
  

De kelder wordt in één keer gegoten in zelf verdichtend beton.

Foto O beton
  

Voordelen

De temperatuur in de prefabkelder is door de ondergrondse plaatsing altijd constant. Een ideale plek om je voedingsmiddelen te bewaren. Zo bespaar je trouwens ook op opbergruimte in je keuken of berging. Daarnaast is deze investering ook slim voor later: extra bewoonbare oppervlakte levert namelijk een meerwaarde op bij verkoop.

Klein of groot?

Door de zeven beschikbare groottes die O Beton aanbiedt, kan je de kelder voor elk doeleinde gebruiken: van compacte opbergruimte tot extra speelkamer voor de kinderen, en van wasplaats tot wijnkelder. Een archiefruimte nodig? Ook dan is de waterdichte prefabkelder de juiste keuze.

Meer info: www.obeton.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/fundering-en-kelder/kelder/een-voegloze-en-vochtloze-kelder-plaatsen-ga-voor-prefab/