Een nieuw jasje voor je woning met Cedral Sidings

Eternit biedt met Cedral Sidings een duurzame en eigentijdse gevelbekleding. Deze gevelstroken uit vezelcement zijn zowel geschikt voor je renovatie als aanbouw of nieuwbouwwoning. Bovendien heb je keuze uit een brede waaier van kleuren.

Deze gevelbekleding geeft je woning een tijdloze look en past perfect bij andere materialen zoals baksteen of pleisterwerk.

Foto: Eternit NV  

Cedral Sidings zijn gemaakt uit vezelcement, een materiaal op basis van cement, zand, kalk en natuurlijke vezels. Deze gevelstroken zijn niet alleen geschikt als je gevel een opknapbeurt nodig heeft, maar ook als je je woning wil uitbreiden en je een mooie overgang wil creëren tussen je nieuwe aanbouw en bestaande woning. Deze gevelbekleding geeft je woning een tijdloze look en past perfect bij andere materialen zoals baksteen of pleisterwerk. Zo geef je extra cachet aan je woning. Dit duurzame materiaal is ook geschikt voor je nieuwbouw. 

22 kleuren

Het Cedral Sidings-gamma is verkrijgbaar in een waaier van kleuren: van warme houttinten tot lichte grijstinten. Je hebt keuze uit 22 kleuren en kan kiezen uit een authentieke houtlook met houtnerfstructuur of een meer effen look. De gevelstroken worden via een tand- en groefsysteem geplaatst ofwel overlappend voor een mooi effect met schaduwlijnen.

Onderhoudsvriendelijk

De gevelbekleding vraagt weinig onderhoud. Het grote voordeel volgens de fabrikant? Je hoeft je gevel niet meer te schilderen, want de gevelstroken zijn al voorzien van verschillende verflagen. Bovendien bevat het Cedral Sidings-gamma alles om je gevel mooi af te werken. Met schroeven en clips kan je de gevelstroken snel monteren en met slimme profielen zorg je voor een nette randafwerking.

Meer info: www.eternit.be

Producten

De beste muurisolatie voor nieuwbouw en renovatie

Recticel Insulation

De beste muurisolatie voor nieuwbouw en renovatie

Isolerende Belgische blauwe steen gevels

Carrières Du Hainaut

Isolerende Belgische blauwe steen gevels

Veelzijdigheid in kleuren voor gevelstenen is onze troef

Vandersanden

Veelzijdigheid in kleuren voor gevelstenen is onze troef

Intelligente gevelverven voor individuele eisen

Sto nv

Intelligente gevelverven voor individuele eisen

Retro®-gevelstenen

Desimpel

Retro®-gevelstenen

Cedral Click sidings

Eternit NV

Cedral Click sidings