livios logo

Belastingvermindering op dakisolatie blijft (nog eventjes) bestaan

Goed nieuws voor zij die hun dak komend jaar willen isoleren. De belastingvermindering op dakisolatie blijft nog minstens tot eind 2016 behouden. Dat maakte Vlaams minister van Energie, Annemie Turtelboom, bekend in het Vlaams parlement. Zo lezen we in de krant De Standaard.

dakisolatie tussen spanten isolatie dak

De belastingvermindering van 30 % blijft nog minstens een jaar behouden. Een opsteker naast de bestaande huidige energiepremies. Maar het premiesysteem zoals we het kennen, verandert binnenkort opnieuw.

Foto Knauf
  

De belastingvermindering van 30 % blijft dus zo nog minstens een jaar behouden. Een opsteker naast de bestaande huidige energiepremies.

Hervormingen

Maar het premiesysteem zoals we dat vandaag kennen, verandert binnenkort opnieuw. Minister Turtelboom hoopt het systeem namelijk te hervormen tegen midden 2016.

Zo hoopt ze nog meer woningeigenaars te overtuigen om te renoveren en in te zetten op energiebesparende maatregelen. Dit in het groter kader van een energiezuinig Vlaams woonpatronium tegen 2050. Eind dit jaar moet hier een definitieve beslissing rond komen.

 

Voor welke premies kom je in aanmerking? Zoek het op voor jouw specifieke gemeente met onze Premielinker.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/isolatie/dakisolatie/belastingvermindering-op-dakisolatie-blijft-nog-eventjes-bestaan/