livios logo

Ontwerp je eigen gevel met de textuurgenerator van Vandersanden

Stap je binnenkort in een (ver)bouwavontuur, maar loop je vast bij de keuze van je gevelsteen? Dan schiet baksteenfabrikant Vandersanden je te hulp: met hun nieuwe textuurgenerator voor gevels kan je op een gedetailleerde en levensechte manier verschillende soorten bakstenen, steenstrips, kleuren, legverbanden en voegdiktes met elkaar combineren en vergelijken. Goed voor maar liefst 1,1 miljoen mogelijke combinaties, dus maak je agenda maar leeg!

Eindeloze inspiratie

Hoe de textuurgenerator werkt? Dankzij een nieuwe technologie kan je met een aantal foto’s een digitaal 3D-beeld van een gevelsteen generen. Door de erg gedetailleerde 3D-diepgang en de grotere schaalbaarheid, krijg je alle texturen realistisch en op een natuurlijke manier te zien. Bovendien zijn terugkerende patronen zo goed als uitgeslotenen en is de tool erg makkelijk en intuïtief te bedienen. De textuurgenerator biedt je dus een quasi eindeloze inspiratiebron als het gaat om het uitzicht van je woning.

Foto Vandersanden
© Vandersanden Steenfabrieken  

Foto Vandersanden
© Vandersanden Steenfabrieken  

Foto Vandersanden
© Vandersanden Steenfabrieken  

Foto Vandersanden
© Vandersanden Steenfabrieken  

Huis en tuin

In eerste instantie kan je de textuurgenerator gebruiken voor gevelstenen en steenstrips. Maar in de loop van 2022 kan je er ook kleiklinkers mee visualiseren, waardoor je makkelijker ontwerpen kan bekijken in je buitenomgeving. Denk maar aan bijgebouwen in je tuin, zoals een tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf… Heb je jouw droomgevel gevonden? Dan kan je je ontwerp en de bijhorende belichtingsmappen en technische fiche makkelijk downloaden.

Meer info: www.vandersanden.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/muren/gevel/ontwerp-je-eigen-gevel-met-de-textuurgenerator-van-vandersanden/