livios logo

Paralline: gevelbekleding voor de meerwaardezoeker

Een aluminium gevelbekleding die esthetiek koppelt aan een hedendaags design en duurzaamheid. Zo stelt Reynaers Aluminium zijn nieuwste gevelbekleding Paralline voor. Het aluminium systeem is herkenbaar aan zijn parallel lopende lijnen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Totale geveloplossing met persoonlijke toets

Je kan Paralline binnen- en buitenshuis gebruiken om je woning een mooie afwerking te geven. Zo kan je er bijvoorbeeld je buitengevel, voordeur of garage mee bekleden, maar net zo goed een accentmuur creëren die van buiten naar binnen doorloopt. Aangezien Paralline naadloos te combineren is met de andere raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium ben je vrij om een origineel ontwerp samen te stellen en heb je meteen een totale geveloplossing.

Duurzaam design

Paralline is verkrijgbaar in vijf designvarianten, waaronder vier verticale en één horizontale uitvoering, waarbij er telkens ventilatieprofielen zijn voorzien. Wie wil, kan het systeem nog uitrusten met geïntegreerde ledverlichting. Als je op zoek bent naar een duurzame gevelbekleding zit je zeker goed met Paralline, want achter de aluminium profielen kan een isolatielaag worden geplaatst voor optimale energieprestaties. Daarbovenop is het circulaire gevelsysteem eenvoudig te (de)monteren, zodat het materiaal gemakkelijk kan worden hergebruikt of gerecycleerd.

Meer informatie: www.reynaers.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/ruwbouw/muren/gevel/paralline-gevelbekleding-voor-de-meerwaardezoeker/