Fabrikant over intelligente aircobediening: “Geen energiebesparing is geld terug”

Tado, de Duitse fabrikant van slimme temperatuurregelingen, pakt uit met een opmerkelijke belofte bij de lancering van een nieuwe aircobediening. Ben je binnen 100 dagen niet tevreden? Dan krijg je de aankoopsom van 179 euro terugbetaald.

De slimme aircobediening v2 is uitgerust met wifi-technologie en stuurt je airco automatisch aan volgens jouw gewoontes. Via de mobiele app van Tado kan je handmatig de controle overnemen, ook als je niet thuis bent. “De bediening is ontworpen als persoonlijke airco-assistent”, vertelt Christian Deilmann, medeoprichter van Tado. “Gedaan met het zoeken naar afstandsbedieningen en experimenteren met onnodige instellingen.”

De slimme aircobediening v2 is uitgerust met wifi-technologie en stuurt je airco automatisch aan volgens jouw gewoontes.

Foto: Tado  

Geen onnodige koeling

De v2 maakt gebruik van geofencing. Het systeem weet op basis van de gps op je smartphone waar je je bevindt en past de temperatuurregeling daarop aan. Zo geniet je altijd van een frisse kamer, maar verspil je geen energie als je niet thuis bent. Ben je op de terugweg na een dag werken op kantoor? Dan treedt je airco automatisch in werking.

Via een app op je smartphone kan je de activiteit van je koelinstallatie volgen. De rapporten tonen wanneer en waarom je airco actief was.

Via een app op je smartphone kan je de activiteit van je koelinstallatie volgen.

Foto: Tado  

Geld terug

Tado belooft een energiebesparing tot 40%. Ben je tijdens de eerste 100 dagen niet overtuigd of vind je dat Tado niet genoeg energie bespaart? Dan mag je de aircobediening terugsturen en stort Tado het volledige aankoopbedrag terug.

Richtprijs: 179 euro

Meer info: www.tado.com

Producten

Koeling en ontvochtiging: Zehnder ComfoCool

Zehnder Group Belgium

Koeling en ontvochtiging: Zehnder ComfoCool

Zuinig koelen? Het kan met de lucht/lucht warmtepomp van Easykit.

Easykit

Zuinig koelen? Het kan met de lucht/lucht warmtepomp van Easykit.

Design Stylish lucht-lucht binnenunits

Daikin Airconditioning Belgium

Design Stylish lucht-lucht binnenunits