Deze thermostaat stuurt je verwarming én ventilatie aan

Slimme thermostaten bestaan al langer, maar ventilatie- en verwarmingsfabrikant Itho Daalderop ontwikkelt een nieuwe soort klimaatthermostaat: spIDer. Deze stuurt naast je verwarming ook je ventilatie aan. Via een app op je smartphone of tablet regel je het binnenklimaat van je woning op afstand.

De slimme thermostaat spIDer stuurt zowel je verwarming als ventilatie aan. Itho Daalderop wil met deze thermostaat zorgen voor een lagere verwarmingsfactuur en een gezonder binnenklimaat. Je bedient spIDer eenvoudig via het toestel aan je wand, via je smartphone of tablet. Ook meldingen en storingen worden gesignaleerd en kunnen vanop afstand opgevolgd worden.

Inzicht in energieverbruik…

Je stelt eenvoudig de gewenste temperatuur in per kamer. De thermostaat communiceert draadloos met je verwarmingssysteem, waardoor je op ieder moment een realtime overzicht hebt van je energieverbruik. Zo weet je hoeveel je betaalt en waar je kan besparen. De fabrikant verzekert bovendien dat de data beveiligd zijn en niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

… en kwaliteit binnenlucht

De spIDer stuurt ook je ventilatiesysteem aan. Op de thermostaat krijg je een overzicht van de kwaliteit van de binnenlucht en het CO2-niveau in je woning. Zo weet je op ieder moment hoe gezond de luchtkwaliteit is en kan je gericht bijsturen: per kamer kan je aparte ventilatieniveaus instellen.

Richtprijs: 99 euro voor de thermostaat en 249 voor het opstartpakket voor draadloze bediening en monitoring

Meer info: www.ithodaalderop.be

Producten

Efficiënte besturing van jouw verwarming, zonne-energiecentrale en ventilatie

Wolf

Efficiënte besturing van jouw verwarming, zonne-energiecentrale en ventilatie

De Logamatic TC100 is de intelligente thermostaat van Buderus

Buderus

De Logamatic TC100 is de intelligente thermostaat van Buderus