livios logo

Geen aardgas in je straat? Propaan biedt de oplossing

Multiwoningen, appartementsgebouwen, recreatiedomeinen,… die niet aangesloten zijn op het aardgasnetwerk kunnen dankzij het propaangasnetwerk van Antargaz toch genieten van alle voordelen van gas. Met dit propaangasnetwerk worden meerdere woningen aangesloten op één gemeenschappelijke gastank, onder of boven de grond. 

Zo kan je als bewoner van één van die verschillende woningen comfortabel met gas verwarmen en koken. Je merkt geen verschil met een aardgasaansluiting en profiteert van een voordelige, betrouwbare en veelzijdige energiebron. Het verbruik van elke woning wordt met aparte meters geregistreerd. Zo betaal je alleen voor je effectief verbruik, zonder voorafbetaling. 

Makkelijke omschakeling

En kan je je woning in de toekomst toch aansluiten op aardgas? Dan is de omschakeling van je verwarmingsketel verrassend eenvoudig. Antargaz neemt de installatiewerken van het netwerk op zich en assisteert je bij het aanvragen van de nodige vergunningen.

 


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/energie/fossiele-brandstoffen/geen-aardgas-in-je-straat-propaan-biedt-de-oplossing/