Geïntegreerd PV-systeem in je dak

Wil je graag investeren in zonnepanelen, maar twijfel je nog omdat ze het uitzicht van je dak verstoren? CREATON TERREAL bedacht daarvoor een oplossing: TERREAL Solterre Premium PV. Bij dit geïntegreerde PV-systeem worden de zonnepanelen netjes tussen je dakpannen weggewerkt. Zo is je woning duurzaam én stijlvol.

Duurzaam en esthetisch

Zonnepanelen zijn vaak een logische keuze voor wie zijn woning duurzamer wil maken. Met de geïntegreerde PV-installatie TERREAL Solterre Premium PV bewijst CREATON TERREAL dat duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan. De zonnepanelen worden namelijk in het dakvlak geïntegreerd en tussen de dakpannen geplaatst. Op die manier is de zonnepaneelinstallatie een pak esthetischer. Bovendien bespaar je op dakpannen.

Voor nieuwbouw en renovatie

Het TERREAL Premium PV-systeem is zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten geschikt. In beide gevallen kan je een deel van de voorziene dakpannen vervangen door zonnepanelen. Die kan je laten inbouwen met profielen in dezelfde kleur als de dakpannen. Het systeem is zo compatibel met alle woonstijlen en dakpannen. Doordat CREATON TERREAL een complete kit levert (panelen, set voor waterdichting, micro-omvormers, schakelkast, kabels en bedrading) kan je dakdekker de zonnepanelen snel installeren.

Meer info: www.creatonterrealbenelux.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media