livios logo

Gratis infosessie op Hout en Groen wonen helpt je woning financieren

Beursthema: hernieuwbare energieën

Foto Hout en Groen Wonen
  

Foto Hout en Groen Wonen
  

Foto Hout en Groen Wonen
  

Op 6 en 7 november vindt in De Waagnatie in Antwerpen ‘Hout en Groen Wonen’ plaats. Het is de grootste Vlaamse beurs rond ecologie, hernieuwbare energie, gezond bouwen, houtbouw … Ook kan je er op zondag een infosessie bijwonen over de financiering van je woning.
Vergeet eveneens niet om in de inkomhal je gratis exemplaar van de bouwgids Verstandig Bouwen en Renoveren af te halen als je aan de nodige voorwaarden voldoet.

Op Hout en Groen Wonen stellen meer dan 60 exposanten hun nieuwste producten en technieken in première voor. Het beursthema die jaar is 'Hernieuwbare energieën'. Daarnaast kan je er ook terecht voor heel wat praktisch advies. Het uitgangspunt van Hout en Groen Wonen is dat we erg veel tijd doorbrengen in onze woning en dat we ze dus maar beter op een gezonde manier bouwen en inrichten. Op Hout en Groen Wonen vind je alle informatie onder één dak.

Infosessie

Livios organiseert op 6 november om 14.00 uur in samenwerking met BNP Paribas Fortis een gratis infosessie onder de titel: 'Uw woning: Financiering, premies en subsidies'.

Eerst en vooral zullen zal BNP Paribas Fortis focussen op de groene lening. Deze federale steunmaatregel biedt onmiddellijke financiële steun aan gezinnen die investeren in energiebesparende maatregelen. Kom te weten aan welke voorwaarden en voor hoelang de groene lening toegekend wordt. Soepele woonkredieten en de bijhorende fiscale gevolgen voor de particulier komen eveneens aan bod aan de hand van praktische voorbeelden. Ga samen met ons op zoek naar de premies en subsidies die voor jou van toepassing zijn.

Mis deze kans om je te informeren niet en schrijf je vandaag nog in voor de infosessie.

Gratis bouwgids

Foto Verstandig Bouwen
  

Op Hout en Groen Wonen kan je ook de bouwgids Verstandig Bouwen & Renoveren krijgen. Dit lijvige boek beschrijft in 400 pagina’s het volledige bouwproces. Meer informatie en de te volgen stappen om het boek gratis te ontvangen vind je hier.

Praktisch

  • Hout en Groen Wonen
  • Zaterdag 6 en zondag 7 november 2010
  • Plaats: Beurshallen De Waagnatie, Paleis 2, op het Eilandje, aan de Schelde, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
  • Openingsuren: telkens van 10 tot 18 uur
  • Toegangsprijs: 6 euro - Gratis tot 12 jaar en voor bezoekers aan het Ecobouwers Opendeurweekend van Bond Beter Leefmilieu.
  • www.houtengroenwonen.be

12 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/energie/hernieuwbare-energie/gratis-infosessie-op-hout-en-groen-wonen-helpt-je-woning-financieren/