livios logo

Vier infographics om in de gaten te houden!

De afgelopen maanden hebben we heel wat nieuwe artikels gepubliceerd rond hernieuwbare energievormen. Enkele van die artikels goten we ook in een aantal leuke infographics. We verzamelen ze voor de goede orde nog eens allemaal in een handig overzicht.

zonneboiler zonnecollector dak collector

Hoe zorg je ervoor dat je je woning al perfect voorbereidt op een toekomstige zonneboiler?

Foto STIEBEL ELTRON
  

Zonnepanelen1

Wat brengt een pv-installatie tegenwoordig op? En hoe lang duurt het voordat je je investering ongeveer hebt terugverdiend?


  

1. Kies je hernieuwbare energie in drie stappen

Wie bouwt, kan op zes manieren tegemoetkomen aan het verplichte aandeel hernieuwbare energie. Wat is voor jou de beste keuze? Aan de hand van drie vragen, zoeken we het voor je uit.

Klik hier om de infographic te bekijken

2. Zonneboiler in de toekomst in vijf stappen

Je hebt momenteel het budget niet voor een zonneboilerinstallatie, maar je wil deze later wel zonder problemen kunnen integreren in huis. Hoe zorg je ervoor dat je je woning al perfect voorbereidt op een toekomstige zonneboiler? 

Klik hier om de infographic te bekijken

3. Hoe snel verdien je een PV-installatie terug?

Wat brengt een pv-installatie tegenwoordig op? En hoe lang duurt het voordat je je investering ongeveer hebt terugverdiend, rekeninghoudend met de stroomprijzen en het prosumententarief?

Klik hier om de infographic te bekijken

4. Wat is de terugverdientijd van een pelletketel?

Met een pelletketel (biomassa) kom je tegemoet aan de eis rond hernieuwbare energie bij nieuwbouw. Maar ook in een bestaande woning kan je overschakelen op een pelletketel. Hoe zit het met de terugverdientijd van zo'n ketel?

Klik hier om de infographic te bekijken

14 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/energie/hernieuwbare-energie/vier-infographics-om-in-de-gaten-te-houden/