Kleine badkamer? Met deze compacte afvoer verlies je amper ruimte

Dat de sifon van een wastafel kostbare ruimte inneemt in je badkamermeubel, is algemeen bekend. Maar daarbovenop kan je er ook nog eens moeilijk bij voor een onderhoudsbeurt. Het nieuwe model van Viega biedt nu een praktische oplossing voor die typische badkamerproblemen.

Meer plaats vrij

Als specialist in technische oplossingen voor verwarming en sanitair ontwikkelde Viega een sifon die niet alleen ruimte bespaart in je badkamermeubel, maar ook vlotter toegankelijk is. Het nieuwe product heeft een horizontaal en een verticaal afvoerbuisgedeelte die beide tot 30 cm verstelbaar zijn in de lengte. Zo kan de sifon van het afvoergat van de wastafel opschuiven naar de muur, waardoor er meer plaats vrijkomt in het meubel.

Handig in onderhoud

De sifon zelf is ook makkelijker te demonteren, aangezien het onderste gedeelte de vorm heeft van een afneembare beker en is vastgemaakt met twee clips. Het volstaat om die te verwijderen, dus geen gedoe met fittings die je moet losschroeven. Goed voor een eenvoudig en efficiënt onderhoud.

Richtprijs: 55 euro, excl. btw.

Meer info: www.viega.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media