livios logo

ACV presenteert tank-in-tankboiler SLE+

Foto ACV Belgium NV
  

ACV brengt SLE+ op de markt: boilers met een hoog rendement, bestemd voor vloerinstallatie. De boiler werkt volgens het tank-in-tanksysteem. Dat is een warmtewisselaar bestaande uit twee concentrische reservoirs.

Het intern reservoir, vervaardigd uit roestvast chroom-nikkelstaal, vormt het hart van de boiler. Dit reservoir bevat het sanitaire warm water. Deze 'tank' is over de hele hoogte gegolfd wat een sterke weerstand tegen druk verleent. Door het uitzetten en krimpen van het reservoir vermindert bovendien de afzetting van kalk.

Warmtepomp

Het extern reservoir is gemaakt uit koolstofstaal. Hier zit de verwarmingsvloeistof die tussen de twee reservoirs stroomt en haar warmte aan het sanitair water afgeeft. De SLE+ kunnen gevoed worden door condensatieketels (gas en stookolie), warmtepompen en zelfs houtkachels.

Verschillende capaciteit

SLE+ is verkrijgbaar in drie verschillende capaciteiten: 210, 240 en 300 liter. Optioneel kan je de SLE+ boiler uitrusten met een zelfbesturend verwarmingselement, met ingebouwde sturings- en veiligheidsthermostaat. De besturingsthermostaat van de boiler zelf werkt afzonderlijk van het verwarmingselement. Net als op alle andere ACV-apparaten krijg je op de boiler een garantie van tien jaar als deze aangekocht is bij een erkend ACV-installateur.

ACV Belgium NV

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/sanitair/sanitaire-systemen/acv-presenteert-tank-in-tankboiler-sle/