livios logo

Met dit aanraakvrije drinkwatersysteem drink je coronaproof

Aqualex brengt sinds kort volledig aanraakvrije waterkoelers en kranen op de markt. Het Belgische bedrijf dat leidingwaterkoelers en designkranen aanbiedt voor gekoeld, bruisend en heet water ontwikkelde in de strijd tegen het coronavirus Aqualex Touchless. Deze innovatieve technologie laat gebruikers toe om leidingwaterkoelers en designkranen met een simpele handbeweging te bedienen.

Coronaproof bediening

De coronacrisis creëerde een noodzaak aan hygiëne en desinfectie in alle mogelijke levensdomeinen. Om hieraan een steentje bij te dragen werkte Aqualex een nieuwe technologie uit met de naam Aqualex Touchless. Drinkwatersystemen met deze technologie worden bediend door middel van sensoren zodat je gekoeld, bruisend of heet water kunt nemen zonder de kraan te moeten aanraken. Dat is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar vooral ook heel erg hygiënisch.

Aqualex Touchless bedrijf

Foto AQUALEX
  

Aqualex Touchless kraan

Foto AQUALEX
  

Kleinere ecologische voetafdruk

De sensorgestuurde drinkwatersystemen worden nu al gebruikt in verschillende overheidsgebouwen, zorginstellingen en scholen, maar ze zijn zeker ook geschikt voor particuliere toepassingen. Niet alleen kan je het drinkwatersysteem gemakkelijk afstemmen op je interieur dankzij de verschillende modellen, het geeft je ook de kans om je ecologische voetafdruk aanzienlijk te verkleinen. Denk maar aan alle plastic flessen die je uitspaart.

Meer info: www.aqualex.eu

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/sanitair/sanitaire-systemen/met-dit-aanraakvrije-drinkwatersysteem-drink-je-coronaproof/