livios logo

PLUVIO-regenwaterfilters: gegarandeerd efficiënt

Dat het zowel voor het milieu als onze portemonnee een goed idee is om regenwater te recupereren, hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar om het regenwater te hergebruiken, moet het wel eerst gefilterd worden en dat kan nu extra efficiënt en voordelig dankzij de PLUVIO HYGIENE filter van BWT die je, net als andere filters, sinds 1 maart 2021 met ecocheques kan betalen.

Efficiënte filtering

De BWT PLUVIO HYGIENE is een gebruiksvriendelijke en efficiënte regenwaterfilter die je helpt om het opgevangen regenwater om te zetten in helder en geurvrij water dat je kan gebruiken voor o.a. de schoonmaak, het spoelen van je toiletten, tuinirrigatie en het wassen van je wagen. De filter bestaat uit drie elementen: een voorfiltering van de grootste vuildeeltjes, een tweede element dat de kleinere vuildeeltjes uit het water haalt en een derde element met actieve kool om ongewenste geuren en verkleuring te neutraliseren.

Regenwater recupereren

De BWT PLUVIO HYGIENE helpt je om het opgevangen regenwater om te zetten in helder en geurvrij water.

Foto BWT (Best Water Technology) Belgium NV
  

De PLUVIO HYGIENE is efficiënter en hygiënischer en de filterelementen blijven langer schoon.

Foto BWT (Best Water Technology) Belgium NV
  

Bacteriostatisch

De PLUVIO HYGIENE verschilt van andere waterfilters omdat de filterkoppen, -bokalen en zowel het tweede als derde filterelement bacteriostatisch zijn. Die onderdelen zijn met andere woorden gemaakt uit een materiaal dat de groei van bacteriën afremt, waardoor de PLUVIO HYGIENE efficiënter en hygiënischer is en de filterelementen langer schoon blijven.

Je kan de BWT PLUVIO HYGIENE kopen in de betere sanitaire groothandels vanaf 150 euro (excl. btw).

Meer info: www.bwt.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/sanitair/sanitaire-systemen/pluvio-regenwaterfilters-gegarandeerd-efficient/