livios logo

Bespaar met een regenwaterfilter van BWT

Verbruik tot 40 % minder huishoudelijk water!


  

Met een regenwaterfilter verbruik je minder leidingwater en bespaar je dus op je waterfactuur. BWT presenteert de Pluviofilter Classic.

Wie al regenwater hergebruikt en het niet of onvoldoende behandelt, krijgt af te rekenen met heel wat ongemakken: lekkende kranen, toiletspoelbakken die blijven lopen, de elektroventielen van de wasmachine die blokkeren, water dat een bruine kleur of een onaangename geur heeft ... Met de Pluviofilter Classic behoren deze regenwaterproblemen voortaan tot het verleden.

Filteren in drie stappen

De filter bestaat namelijk uit drie delen om een optimale filtering van het regenwater te verkrijgen. De eerste filter verzorgt een voorfiltering van 90 µm (micrometer). Vervolgens komt het regenwater in een tweede filter met een filtratie van 25 µm. De derde filter tot slot, haalt de kleinste vervuilingen (tot 5 µm), de bruine kleur en vieze geurtjes uit het water.

Prijs en onderhoud

De richtprijs van een pluviofilter is 185 euro (exclusief btw). Het onderhoud blijft beperkt tot het uitwassen van het patroon. Door het uiterst grote contactoppervlak van het actiefkoolpatroon in staafvorm gebeurt het filteren op absoluut veilige wijze.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/sanitair/waterbehandeling/bespaar-met-een-regenwaterfilter-van-bwt/