livios logo

BWT Perla Seta: de slimme waterverzachter voor optimaal watercomfort

Waterbehandelingsspecialist BWT (Best Water Technology) stelt met de BWT Perla Seta een zuinige en hygiënische waterverzachter voor. De duplex-waterontharder beschikt over een grote capaciteit, lekbeveiliging voor het hele huis en een maximale connectiviteit. Zo ben je op elk moment zeker van een optimaal watercomfort.

Dubbele capaciteit

BWT Perla Seta is een duplex-waterontharder. Dat wil zeggen dat hij beschikt over twee harskolommen in plaats van één om hard water te verzachten. Dankzij de grote capaciteit en de adaptief parallelle werking van de twee kolommen kan het toestel 24/7 en quasi-ongelimiteerd zacht water leveren, en dit tot 50 liter per minuut of 3 kubieke meter per uur. Dat is vooral handig bij piekafnames. Denk maar aan het vullen van een zwembad, het nemen van een hoogdebietsdouche of momenten waarop er in verschillende ruimtes in huis tegelijk water wordt gevraagd.

BWT Perla Seta duplex-waterontharder

Foto BWT (Best Water Technology) Belgium NV
  

BWT Perla Seta Home-app

Foto BWT (Best Water Technology) Belgium NV
  

Lekbeveiliging voor het hele huis

BWT Perla Seta beschermt ook tegen waterschade in huis met behulp van zijn intelligente beveiligingssystemen. Zo sluit AQA Stop de waterafvoer af wanneer er een lek is in het sanitair leidingnet of bij een lek aan het toestel zelf. AQA Watch alarmeert je dan weer wanneer het toestel langer dan tien minuten zeer kleine afnamedebieten vaststelt die op een lek in het verdeelnet kunnen wijzen. De waterverzachter heeft daarnaast standaard een AQA Guard-sensor die de vloervochtigheid direct onder of naast het toestel bewaakt. Deze functie kan je optioneel uitbreiden met draadloze AQA Guard vloersensoren die op maximaal tien andere plaatsen toezien op de vloervochtigheid en lekken zoals een gesprongen wasmachineslang detecteren. 

BWT Perla Seta AQA Guard sensor (correct formaat)

Foto BWT (Best Water Technology) Belgium NV
  

BWT Perla Seta touchscreen

Foto BWT (Best Water Technology) Belgium NV
  

Maximale connectiviteit

BWT Perla Seta is uitgerust met een AutoCheck-zelfdiagnoseprogramma en een naderingssensor die de interactieve BWT-druppel op het toestel laat oplichten zodra je in de buurt komt. Een blauwe druppel geeft aan dat alles oké is, geel betekent dat er zout moet worden bijgevuld, en rood staat voor alarm. In het laatste geval geeft het touchdisplay aan wat er precies moet gebeuren. Bovendien kan je de Perla Seta ook koppelen aan de BWT Best Water Home-app en via je smartphone of computer de status van het toestel monitoren. Je krijgt dan ook meldingen als het zout moet worden bijgevuld of het toestel aan onderhoud toe is.

Meer info: www.bwt.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/sanitair/waterbehandeling/bwt-perla-seta-de-slimme-waterverzachter-voor-optimaal-watercomfort/