livios logo

The next big thing?

Jouw volledige woning beheren vanaf je smartphone, tablet of computer via een open internetstandaard? Dat kan. Met het smarthomesysteem van het Belgische bedrijf IPBuilding.

Wandbediening van het smarthomesysteem.

Foto IPBuilding
  

Cameratoezicht met het smarthomesysteem via tablet.

Foto IPBuilding
  

Eindeloze mogelijkheden

Binnenshuis is het systeem beheerbaar vanaf één scherm. De verlichting, verwarming, airconditioning en ventilatie instellen. De televisie of een andere audiobron in- en uitschakelen. Je elektriciteit- , gas- en waterverbruik aflezen en sluimerverbruik uitschakelen. Rolluiken die automatisch openen en sluiten op jouw levensritme. Met het systeem bepaal je ook waar en wanneer de poetsvrouw binnen kan. Deuren die opengaan met sensoren of camera’s die toezicht houden in de ruimte waar jij dat wilt. Ideaal voor kinderen en hoogbejaarden.

Kortom: alles wat is aangesloten op het smarthomesysteem, kan je ermee beheren.

Bezorgd over de veiligheid?

Geen paniek! Het systeem werkt op het afgesloten LAN-netwerk van de gebruiker. Het is dus onbereikbaar voor mensen met bijbedoelingen.

Gebruiksvriendelijk

Van hoogbejaard tot jonge tiener: het systeem is handig in gebruik en je bedient alles op één scherm. Wil je toch graag dat je rolluiken automatisch openen en weer sluiten? Dan breid je het smarthomesysteem makkelijk uit.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/smarthome/beveiliging-en-videofonie/35592/the-next-big-thing/