livios logo

Een smart home zonder breekwerk en dure domotica? Het kan met deze oplossing!

Legrand pakt uit met het schakelmateriaal Valena Next with Netatmo, een draadloze oplossing waarmee je van jouw klassieke elektriciteitsinstallatie een geconnecteerde woning of smart home maakt. Je hoeft je bestaande bekabeling niet te vervangen en plaatst het systeem waar je wil. Je woning aansturen was nog nooit zo eenvoudig!

Valena Next with Netatmo is een functioneel en intuïtief systeem voor draadloos schakelen en gepersonaliseerde scenario’s. Je stuurt en controleert je woning waar je ook bent. Van je klassieke elektriciteitsinstallatie maak je in geen tijd een geconnecteerd systeem dat je eenvoudig bedient via een schakelaar of app op je smartphone of tablet. Je kan je woning zelfs aansturen via een vocale assistent zoals Siri, Google assitant en Amazon Alexa.

Met het schakelmateriaal Valena Next with Netatmo maak je van jouw klassieke elektriciteitsinstallatie een geconnecteerde woning.

Foto Legrand
  

Met de gratis Home Control-app heb jij controle over je woning, zowel thuis als vanop afstand.

Foto Legrand
  

Totaaloverzicht via de app

Met de gratis Home Control-app heb jij controle over je woning, zowel thuis als vanop afstand. Je stuurt eenvoudig je verlichting, rolluiken en stopcontacten aan. De scenario’s kan je personaliseren op maat van jouw woning en gewoontes. Per kamer krijg je een helder overzicht van de toestellen en hun status: zijn ze aan of uit? Daarnaast zie je ook het energieverbruik per toestel en krijg je een alarmmelding als de verlichting bijvoorbeeld te lang blijft branden.

Voor elke woning

Je kan het systeem zowel in een nieuwe als bestaande woning integreren. Je hoeft je bestaande bekabeling niet aan te passen en hebt geen software nodig. Bestaande stopcontacten en schakelaars kan je eenvoudig vervangen door een geconnecteerde versie. Kortom: Valena Next with Netatmo is draadloos, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Meer info: www.legrand.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/smarthome/beveiliging-en-videofonie/52827/een-smart-home-zonder-breekwerk-en-dure-domotica-het-kan-met-deze-oplossing/