Combinatie van bedieningspaneel, deurbel en slot maakt je voordeur veiliger

De winter met zijn donkere vooravonden is een geliefde periode bij inbrekers. Vaak geraken ze gewoon via de voordeur binnen, omdat die niet altijd goed beveiligd is. Wil je jouw huis optimaal beschermen? Verisure biedt een complete oplossing aan om jouw voordeur beter te beveiligen: een bedieningspaneel met sirene en ingebouwde luidspreker, een slimme deurbel en een slim slot.

Bedieningspaneel

Het beveiligingssysteem van Verisure combineert een bedieningspaneel met een deurbel en slot. Via het paneel schakel je het alarmsysteem in- en uit of activeer je de SOS-knop die rechtstreeks verbonden is met de alarmcentrale. Dankzij een ingebouwde luidspreker kan je communiceren met de alarmcentrale, kunnen zij horen wat er gebeurt en actie ondernemen. De sirenefunctie van het bedieningspaneel schrikt inbrekers ook af.

Slimme deurbel

Met de slimme deurbel Arlo – die verbonden is met het Verisure-alarmsysteem – kan je zien wat er rond je woning gebeurt wanneer er iemand aanbelt. Ook als je niet thuis bent. Via een app op je smartphone kan je meldingen ontvangen, kijken, luisteren en zelfs communiceren met diegene die voor je deur staat. Ook kan je een boodschap opnemen en laten afspelen als je niet thuis bent.

Slim slot

Het slim slot Lockguard zorgt dat je meer controle hebt over je voordeur. Twijfel je bijvoorbeeld of je de deur gesloten hebt toen je vertrok? Dan kan je via een app je voordeur vanop afstand vergrendelen. Daarnaast kan je de deur ook vanop afstand openen voor wanneer iemand zijn sleutel is vergeten. Wanneer je de SOS-knop geactiveerd hebt in geval van inbraak of brand, kan je de deur ook vanop afstand ontgrendelen voor de hulpdiensten zoals de politie of brandweer.

Meer info: www.verisure.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media