livios logo

Beheer een smarthome nu ook veilig vanop afstand met Thinka KNX PRO

Zo’n vijf jaar geleden lanceerde smarthomebedrijf Thinka een HomeKit-Bridge die KNX-gebouw- en domoticasystemen verbindt met de Apple HomeKit en andere toonaangevende  Home Assistants. Nu brengt Thinka als opvolger de KNX PRO uit, een HomeKit-Bridge met een ingebouwde IP-gateway en veilige externe toegang tot het lokale Thinka en KNX-systeem.

Thinka KNX

Thinka KNX maakt via bestaande platformen zoals de Home App van Apple alle geavanceerde domotica-functionaliteiten mogelijk. Denk maar aan stembesturing, aanpasbare verlichting, scene setting, etc. De Thinka HomeKit-Bridge leest alle KNX-configuraties gemakkelijk uit en vertaalt ze vervolgens naar de Home-app op je iPhone of Ipad. Daarvoor maakt Thinka als enige HomeKit-Bridge geen gebruik van de cloud, zodat alle data binnenshuis blijft en je gegevensprivacy blijft gewaarborgd.

Thinka KNX maakt via bestaande platformen zoals de Home App van Apple alle geavanceerde domotica-functionaliteiten mogelijk.


© Thinka  

Thinka KNX PRO biedt het gemak van een externe toegang zonder in te leveren op de beveiligings- en privacynormen.


© Thinka  

Thinka KNX PRO

Om snel te kunnen reageren op een technische storing of om aanpassingen te kunnen doen wanneer nodig, laat een systeemintegrator de IP-gateway die nodig is voor de eerste installatie en configuratie meestal actief. Dat is met Thinka KNX PRO niet meer nodig. De ingebouwde KNX IP-gateway voorziet een veilige toegang op afstand en een authenticatieproces via VPN. Zo biedt Thinka KNX PRO het gemak van een externe toegang zonder in te leveren op de beveiligings- en privacynormen.

Meer info: www.thinka.eu

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/smarthome/beveiliging-en-videofonie/beheer-een-smarthome-nu-ook-veilig-vanop-afstand-met-thinka-knx-pro/