Bedien je hele huis met één druk op de knop

Eén druk op de knop. Meer heb je met de nieuwe multifunctionele schakelaar van domoticafabrikant Velbus niet nodig om je hele huis besturen. Met dat systeem doof of dim je automatisch lichten, laat je de verwarming niet onnodig branden, schakel je verborgen energievreters uit… waardoor je heel wat bespaart op je energiefactuur. En omdat je zelf kiest met welke modules je jouw systeem uitrust, bepaal je ook zelf de prijs. Extra modules toevoegen kan achteraf altijd. En dat voor de prijs van een traditionele stroominstallatie.

De touwtjes in handen

Hoe de multifunctionele schakelaar van Velbus werkt? Je kan het zien als een handig bedieningspaneel waarmee je makkelijk met je domoticasysteem communiceert. Je kan bijvoorbeeld je verlichting in- of uitschakelen, dimmen, een bepaalde sfeer oproepen… maar bijvoorbeeld ook vanuit je zetel of de badkamer de verwarming nog een graadje hoger zetten. Bovendien brengt de signaalfunctie je op de hoogte als er een alarm afgaat, er iets beweegt in de tuin, het licht aangaat in de kinderkamer… en zie je onder meer makkelijk hoeveel stroom je zonnepanelen die dag hebben opgebracht.

In elk interieur

Behalve voor je comfort biedt het systeem ook een meerwaarde in je interieur. Je kan kiezen tussen een witte of zwarte versie, terwijl de afwerking van matglanzend glas voor een stijlvolle uitstraling zorgt. Wil je nog een stapje verder gaan? Waag je dan aan de Edge Lit-versie: die beschikt aan de zijkanten over ledverlichting die je volledig zelf kan instellen. Daarmee geniet je ook van een streepje sfeer-, status- of nachtverlichting en kan je eventueel een alarmfunctie activeren.

Meer info: www.velbus.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media