livios logo

Maak je voordeur slim met deze handige tool

Iedereen kent het wel. Je staat voor je deur met gevulde handen. Tijdens de zoektocht naar je huissleutel valt de helft op de grond, en die sleutel… blijft spoorloos. Frustraties groeien wanneer alles snel moet gaan. Met het Nuki Smart Lock ontgrendelt je deur automatisch met je smartphone in de buurt.

Smartphone als sleutel

Steekt je smartphone in je tas of je broekzak? Met het Nuki Smart Lock is jouw smartphone vanaf nu ook een intelligente sleutel. Het opent jouw deur als je thuiskomt en sluit deze weer af als je vertrekt. Dit gebeurt via een netwerkbrug met een internetverbinding die voortdurend verbonden is met Nuki via Bluetooth of wifi.

Jij beslist

In een handige app raadpleeg en beheer je de toegangsrechten. Jij bepaalt wie binnen mag en wie niet. Zo kan bijvoorbeeld je buur binnen om de kat eten te geven wanneer je op vakantie bent. Je voegt iedereen eenvoudig en veilig toe aan het netwerk, en verwijdert ze weer wanneer je ze de vrije toegang wilt ontzeggen. Iemand eenmalig binnenlaten? Dan open je de deur via de app. Bovendien kan je via de vergrendelingslog altijd nakijken wie binnen en buitenging. 

Ook voor jouw slot?

Het slimme slot van Nuki is geschikt voor alle Europese cilindersloten, zonder aanpassingen. Ga je verhuizen? Dan verwijder je het deurslot en neem je het gewoon mee.  Nuki is beschikbaar voor zowel Android- als Apple-gebruikers. Het slimme slot werkt op 4 AA-batterijen en is verkrijgbaar vanaf 270 euro, inclusief btw. 

Meer info: nuki.io/nl/smart-lock


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/smarthome/domotica/maak-je-voordeur-slim-met-deze-handige-tool/