livios logo

Multifunctioneel domoticaplatform in lijn met designschakelmateriaal

Met My Home Céliane, een veelzijdig en modulair domoticaplatform, zijn zowel kleine als zeer grote configuraties mogelijk. De achterliggende technologie verbindt alle toestellen onderling en zorgt voor een geïntegreerd beheer van alle functies. De aansturing gebeurt lokaal, door middel van een uitgebreid gamma aan bedieningselementen, van drukknoppen tot touchscreens, of vanop afstand, met behulp van een afstandsbediening of zelfs via PC, Philips Pronto, iPhone en iPad.

Foto Legrand
  

De verlichting schakelen of dimmen, rolluiken openen of sluiten en de verwarming optimaal regelen, kan individueel, voor een groep van toestellen of voor alle toestellen. Maak je gebruik van scenario’s, dan groepeer je verschillende acties onder één knop. Ook muziekdistributie, al dan niet in verschillende ruimtes, maakt deel uit van het comfortaspect. Het systeem is ook efficiënt voor inbraakdetectie en -melding door middel van visuele of auditieve alarmen en/of telefoonberichten, en voor water- en gasdetectie. Het systeem grijpt zelfs in door het afsluiten van de water- en gastoevoer.

Ook een videofoniesysteem is perfect integreerbaar en multimediatoepassingen behoren eveneens tot de mogelijkheden (foto, video, webradio, …) via het 10” touchscreen. Met My Home Céliane kan je je energiebeheer optimaal beheren. Het sturen van de verwarming per zone (bv. venster open, verwarming uit) of van bewegingsdetectoren (bv. niemand in hal of toilet, verlichting uit) zorgt al voor een niet te verwaarlozen energiebesparing. Nog interessanter wordt het wanneer het systeem het energieverbruik of de energieopwekking door bv. zonnepanelen gaat meten en visualiseren. My Home Céliane geeft zelfs een gesimuleerde valorisatie (geschatte kost/opbrengst per maand).
Legrand


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/smarthome/domotica/multifunctioneel-domoticaplatform-in-lijn-met-designschakelmateriaal/