livios logo

Van Cauter BVBA stelt Selftech bouwpakketten voor

Selftech - Stand 8337

Foto Selftech
  

Ben je op zoek naar een studie op maat voor jouw project of verkies je om zelf de handen uit de mouwen te steken als doe-het-zelver? Dan kan je bij Selftech terecht voor zelfbouwsystemen en doe-het-zelf-pakketten op maat!

Jouw project wordt uitgebreid besproken en je krijgt de nodige informatie over de technische mogelijkheden. Verder word je op de hoogte gebracht van mogelijke subsidies en krijg je een uitgebreide en nauwkeurige offerte op maat!

Je kan het bouwplan of een zelfgetekende schets van je verbouwing meenemen. Selftech staat in voor alle berekeningen en zorgt voor een offerte en de nodige documentatie. Wie een probleem ondervindt tijdens de uitvoering of installatie van de zelfbouwpakketten kan na verkoop nog steeds bij hen terecht. Selftech garandeert de laagste prijs. Mocht je hetzelfde artikel elders goedkoper aantreffen, krijg je het prijsverschil terugbetaald!

Meer info op Selftech


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/ventilatie/ventilatie-plaatsen-en-onderhouden/25493/van-cauter-bvba-stelt-selftech-bouwpakketten-voor/