livios logo

Renson Waves: haal de beste binnenlucht in huis

Verbouw jij je badkamer of keuken? Dan biedt de Waves afvoerventilator van Renson je dé oplossing voor vochtproblemen en geurtjes. Met de Waves ventileer je automatisch en bezorg je jezelf de beste binnenlucht. En dat zonder aansluiting op een luchtkanalennet.

Non-stop gezonde binnenlucht

De Renson Waves voert vochtige lucht af en brengt je binnenluchtkwaliteit weer op niveau.

Foto Renson - Ventilatie
  

Met de Waves ventileer je volautomatisch, vraaggestuurd en zonder ventilatiekanalennet.

Foto Renson - Ventilatie
  

Je badkamer- of toiletventilator bedienen met een schakelaar: met de Waves is het verleden tijd. Deze afvoerventilator detecteert het vochtgehalte en geurtjes met sensoren en past het ventilatieniveau automatisch aan. Neem je een douche? De ventilator voert de vochtige lucht af en brengt de kwaliteit van je binnenlucht weer op niveau. Dat geldt ook voor toilet- en kookgeuren. Daarbij ventileert de Waves constant op een minimumniveau. Zo beschik je altijd over een gezonde binnenlucht.

Ventilatiekanalennet? Niet nodig!

De Renson Waves is ook verkrijgbaar met een CO2-sensor. Die detecteert het CO2-gehalte in de binnenlucht zelfs zonder vocht of geurtjes waar te nemen. Loopt het CO2-gehalte te hoog op? Dan brengt de Waves de binnenluchtkwaliteit weer op peil. Met deze Waves ventileer je dus volautomatisch, vraaggestuurd en zonder ventilatiekanalennet. Ideaal voor een renovatie!

De perfecte vervanger

Je kan de Waves inwerken in ronde ventilatiebuizen met een diameter van 100 en 125 mm. Hierdoor is het de perfecte vervanger voor 90% van de bestaande ventilatoren. Je kan het systeem zelf instellen en bedienen via een app. Die biedt je 24/7 inzicht in de kwaliteit van jouw binnenlucht.

Meer info: www.waves-renson.com


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/ventilatie/ventilatie-plaatsen-en-onderhouden/renson-waves-haal-de-beste-binnenlucht-in-huis/