livios logo

Yves Leterme bezoekt Renson

Ventilatie- en zonweringspecialist Renson mocht vorige week Vlaams minister-president Yves Leterme ontvangen. De nieuwe regelgeving rond Energieprestatie en Binnenklimaat (EPB) bood genoeg stof om te bespreken.

26.000 m²

Rensons innovatieve ventilatiesysteem C+, geheel conform de EPB-normen, was een eerste aandachtstrekker voor de minister, die bovendien zich erg onder de indruk toonde van de productiestijging en de groeiende tewerkstelling bij Renson. De Waregemse onderneming kent een enorme expansie en is voortdurend op zoek naar verse werkkrachten. De uitbreiding naar 26.000m² is daar niet vreemd aan, evenals het pas geïntroduceerde drieploegenstelsel. Daarenboven beroept Renson zich regelmatig op de diensten van een beschutte werkplaats.

RHICA

Leterme was bovendien erg geïnteresseerd in de vorming van het Renson-personeel, dat via uitzendkantoren wordt aangeworven en telkens een bijkomende technische, commerciële of praktische opleiding krijgt. Die opleidingen voor interne medewerkers en professionelen gaan door in het gloednieuwe opleidingscentrum RHICA: Renson Healthy Indoor Climate Academy.

-------------------

Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/ventilatie/ventilatieregelgeving/yves-leterme-bezoekt-renson/