Een gezondere binnenlucht? Dat kan met de vernevelaar van Breezo

Onzichtbare partikels in de lucht kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. Daarom pakt Breezo, een start-up uit Deerlijk, uit met een probiotische luchtbehandeling. Hierbij verspreidt een ultrasone vernevelaar goede organismen in de kamer. Een 100% natuurlijke oplossing om het binnenklimaat van je woning te verbeteren!

Gebruiksvriendelijk starterspakket

Het starterspakket van Breezo bevat een ultrasone vernevelaar, een probioticablister voor 30 dagen, een USB-lader en een handleiding. De vernevelaar verstuift automatisch een probiotische mist met goede organismen in de kamer. Na 30 dagen verwittigt een geluidssignaal jou dat je het toestel moet opladen en navullen.

Minder risico op indirecte besmetting en infecties

De probiotische luchtbehandeling bevordert de aanwezigheid van gezonde microflora op de oppervlakken in je woning. Hierdoor verbetert niet alleen de luchtkwaliteit, maar ook de algemene hygiëne in je woning. Neem bijvoorbeeld een oppervlak zoals een deurklink. Door de probiotische laag op het oppervlak blijven er minder bacteriën en virussen op achter waardoor het risico op ziektekiemen, schimmels en infecties vermindert.

Verbeterde luchtkwaliteit

Heb je allergieklachten zoals niezen, een loopneus of rode jeukende ogen? De vernevelaar van Breezo vermindert ook  de aanwezigheid van allergenen in je woning met meer dan 90%. Ook met slechte geuren maakt deze oplossing komaf. Na 24 uur heeft de luchtbehandeling al een effect en geniet je opnieuw van gezonde lucht in huis.

Meer info: www.breezo.eu

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media