Op weg naar een gezonder binnenklimaat met AirPlus Solutions

Bij luchtvervuiling denken we vaak eerst aan factoren zoals industrie, wagens, etc. Maar wist je dat je binnenshuis ook heel wat bronnen van luchtvervuiling vindt? Denk maar aan poetsproducten, kook- en andere geuren, fijnstof, etc. Dankzij de NPBI-luchtzuiveringstechnologie van AirPlus Solutions kan je met één compact systeem komaf maken met de luchtvervuiling in huis en genieten van een gezond binnenklimaat.

Minder fijnstof en virussen

De NPBI-technologie gebruikt een elektronisch lading om ionen te creëren die met de luchtstoom meereizen en zich vasthechten aan stofdeeltjes, ziektekiemen en gasmoleculen. De deeltjes worden groter omdat ze door elkaar worden aangetrokken, met als gevolg dat de luchtverontreiniging in de vorm van fijnstof, schimmels, bacteriën en virussen beter filtreerbaar is en dus sterk vermindert. Bovendien verplaatsten de ionen zich binnen de luchtstroom naar de verschillende ruimtes in huis. De lucht wordt zo overal gereinigd, zelfs op onzichtbare plaatsen.

Energiebesparing

Niet alleen schadelijke stoffen worden tijdens het NPBI-reinigingsproces gefilterd, maar ook chemische, kook- en andere geuren worden afgebroken, waardoor de binnenlucht fris blijft ruiken. Bovendien zorgen de lage verbruiks- en onderhoudskosten ervoor dat je flink bespaart op je energie- en kostenfacturen. Zeker als je weet dat in tegenstelling tot veel andere luchtzuiveringssystemen er in dit geval geen onderdelen zijn die je regelmatig moet vervangen, zoals filters of uvc-lampen.

Meer info: www.airplussolutions.com

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media