livios logo

DucoBox Focus: ventilatie anders bekeken

Een goed ventilatiesysteem is heel belangrijk in huis. Zeker als je weet dat vervuilde binnenlucht voor gezondheidsproblemen kan zorgen. Met de DucoBox Focus van Duco heb je daarvan geen last! Dit ventilatiesysteem zuivert de lucht op een slimme én energiezuinige manier.

De DucoBox Focus is volgens de fabrikant door zijn efficiënte luchtafvoer de slimste ventilatiebox van Europa. De geïntegreerde regelkleppen werken op basis van CO2- of vochtsturing. Die zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid vervuilde lucht wordt afgevoerd, en dit enkel waar en wanneer dat nodig is, én in de juiste hoeveelheid. Zo heeft élke ruimte in huis de perfecte luchtkwaliteit.

Goed voor je energiefactuur

Wanneer je binnenklimaat weer optimaal is, sluiten de regelkleppen automatisch. Op die manier voorkom je energieverspilling. En dan is er ook nog de NightBoost-functie: die vermindert het risico op oververhitting, en zorgt voor een daling van de koelbehoefte.

Verbinden met domotica

Al deze handige functies zitten verpakt in een mooi jasje. Niet alleen de DucoBox Focus zelf ziet er door de frisse, groene kleur goed uit. Ook de CO2- en vochtsensoren kan je discreet wegwerken in het schakelmateriaal van de verlichting. Wil je trouwens je ventilatiesysteem op een nog makkelijkere manier bedienen? Dat kan, want de Duco-systemen zijn compatibel met nagenoeg élk domoticasysteem. 

 Meer info: www.duco.eu

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/ventilatie/ventilatiesystemen/ducobox-focus-ventilatie-anders-bekeken/