livios logo

Een betere luchtkwaliteit?

Wil je het perfecte luchtvochtigheidsniveau in elke kamer in huis? De’Longhi brengt zijn nieuwste luchtontvochtiger op de markt: de DDSX 220WF. Dit toestel verwijdert tot 21 liter vocht in 24 uur. Je bedient het toestel eenvoudig via je smartphone of tablet. 

De DDSX 220WF heeft meerdere functies en veel opties. Hij doet in eerste instantie wat een luchtontvochtiger hoort te doen en verwijdert tot 21 liter vocht per dag in ruimtes tot 90 m³. Tijdens het ontvochtigen neutraliseert het toestel ook bacteriën en geurtjes.

Plaats je het toestel in dezelfde ruimte waar je was hangt te drogen? Dan zorgt deze functie ervoor dat je frisgewassen kledij en linnengoed een stuk sneller droogt.

Foto De'longhi
  

De DDSX 220WF heeft ook een online besturingssysteem. Je kan het toestel besturen, plannen en monitoren via WiFi of via de Homekit op je iPhone of iPad.

Foto De'longhi
  

Wasdroogfunctie

Een van de unieke features van deze luchtontvochtiger is de wasdroogfunctie die je met een aparte knop kan activeren. Plaats je het toestel in dezelfde ruimte waar je was hangt te drogen? Dan zorgt deze functie ervoor dat je frisgewassen kledij en linnengoed een stuk sneller droogt. Dit is zeker handig in de koele en vochtige wintermaanden.

Bediening via app

De luchtontvochtiger is verkrijgbaar in het blauw en uitgerust met wieltjes, waardoor je het toestel makkelijk kan verplaatsen. De DDSX 220WF heeft ook een online besturingssysteem. Je kan het toestel besturen, plannen en monitoren via WiFi of via de Homekit op je iPhone of iPad. Je hebt bovendien geen last van geluidshinder: de 44 decibel die het toestel uitstoot, is net iets luider dan het gezoem van een mug of een koelkast.

Meer info: www.delonghi.com 

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/ventilatie/ventilatiesystemen/een-betere-luchtkwaliteit/