livios logo

Vent-Axia Svensa: slimme ventilatie met geurdetectie

Vochtige lucht en vieze geurtjes uit je woning verwijderen: voor de Vent-Axia Svensa is het geen probleem. Deze slimme ventilatie van Ventilair Group is daardoor ideaal voor de renovatie van je badkamer of keuken. 

Vent-Axia Svensa is het eerste decentrale exemplaar van Ventilair Group met drie sensoren in één.

Foto Ventilair Group
  

Vent-Axia Svensa is geen doorsnee afvoerventilator. Het is het eerste decentrale exemplaar van Ventilair Group met drie sensoren in één. Hij detecteert niet alleen vocht en geurtjes, maar ook aanwezigheid. Is er een verhoogd vochtniveau of hangen er veel verontreinigende stoffen in de lucht? Dan voert de ventilator automatisch het afzuigniveau op.

Bluetoothverbinding 

Naast zijn drie-in-één functie, heeft Vent-Axia Svensa nog enkele troeven. Zo is hij ideaal voor in ruimtes waar geen plaats is voor ventilatiekanalen. Dat komt omdat hij krachtiger is dan de traditionele badkamerventilatoren. Een ander pluspunt is zijn connecteerbaarheid: je kan het ventilatiesysteem met Bluetooth verbinden. Zo kan je de planningsfuncties en instelling van intensiteit vanop je smartphone bedienen.

Modern

De Vent-Axia Svensa is niet alleen zeer handig, hij ziet er ook goed uit, met een eigenzinnige, strakke vorm en glanzende afwerking. Een leuk extraatje: Je kan er een magnetische, vlakke designcover op bevestigen. Handig is ook het touchscreen. Raak je het systeem aan? Dan lichten de toetsen kort op, en kan je de slimme functies rechtstreeks op het toestel bedienen.

Meer info: www.ventilairgroup.be 

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/ventilatie/ventilatiesystemen/vent-axia-svensa-slimme-ventilatie-met-geurdetectie/