Bosch introduceert gasketel met internetverbining

Wil je verzekerd zijn van een hoog verwarmings- en warm watercomfort? Bosch introduceert met de Condens 5300iWT een nieuwe, compacte gascondensatieketel met een ingebouwde boiler van 48 liter. Dat model is geschikt voor een eengezinswoning of appartement.

Voldoende comfort voor woning of appartement

De nieuwe Condens 5300iWT met energielabel A heeft een ingebouwde inox spiraalboiler van 48 liter. Met dat volume garandeert het toestel een hoog warm water- en verwarmingscomfort. Dankzij het compacte formaat is de condensatieketel ook gemakkelijk te installeren in bijna elke ruimte. Het slimme design zorgt ervoor dat de belangrijkste onderdelen langs de voorkant bereikbaar zijn, zodat het onderhoud van je ketel gemakkelijker verloopt. Ook de zijpanelen zijn afneembaar.

Optionele internetconnectie

Je kan deze gascondensatieketel eenvoudig verbinden met het internet en combineren met de intelligente EasyControl-thermostaat van Bosch. Die verbinding gebeurt draadloos. Zo kan je via de EasyControl-app de thermostaat eenvoudig vanop afstand bedienen met je smartphone of tablet. Combineer je de EasyControl-thermostaat met slimme thermostaatkranen? Dan kan je de temperatuur zelfs per ruimte instellen.

Meer info: www.bosch.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media