livios logo

Je badkamer verwarmen?

Je badkamer de hele dag verwarmen is niet nodig. Maar op de momenten dat je in je badkamer bent, moet deze ruimte wel aangenaam warm zijn. Daarom pakt Jaga uit met een slimme, elektrische handdoekradiator met een energiebesparende sturing. De radiator is eenvoudig te bedienen via de interface of via een afstandsbediening.

Deze elektrische handdoekradiator heeft een gebruiksvriendelijke interface met grote en duidelijke toetsen. Hierop kan je een van de vijf vooringestelde programmeerprofielen selecteren. Deze kan je makkelijk aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast heb je vier standen: auto, comfort, eco en vorstbescherming. Wil je het snel warm in je badkamer? Dan kan je tijdelijk de boostfunctie inschakelen.

Deze elektrische handdoekradiator heeft een energiebesparende sturing.

Foto Jaga
  

Een pijltje bij het energielabel A, B of C geeft een indicatie van je energieverbruik op het moment zelf.

Foto Jaga
  

Jaga biedt optioneel ook een infrarood afstandsbediening aan.

Foto Jaga
  

Energie-efficiënt

Dankzij de digitale Ecodesign-sturing stel je de temperatuur nauwkeurig in. Deze handdoekradiator is bovendien uitgerust met enkele energiebesparende opties: openraamdetectie, vorstbeveiliging, automatische uitschakeling van de boostfunctie, … Op de interface kan je de hoeveelheid verbruikte energie in kWh aflezen. Een pijltje bij het energielabel A, B of C geeft ook een indicatie van je energieverbruik op het moment zelf.

Verschillende formaten

Deze witte handdoekradiator is verkrijgbaar in vijf verschillende hoogtes van 93 cm tot 205 cm en in een breedte van 40, 50 of 60 cm. Bedien je de radiator liever vanop afstand? Jaga biedt optioneel ook een infrarood afstandsbediening aan.

Richtprijs: vanaf 470 euro excl. btw

Meer info: www.jaga.com

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/verwarming-en-koeling/centrale-verwarming/je-badkamer-verwarmen/