livios logo

Klaar voor de toekomst met deze nieuwe gasvloerketels

Zoek je een betrouwbare gasketel voor het verwarmen van een groter gebouw? Dan heeft Remeha met zijn nieuwe gasvloerketels Gas 320 Ace en Gas 620 Ace misschien wel de ideale oplossing voor jou. Met een vermogen van 285 kW tot meer dan 1 MW, gecombineerd met een beproefde techniek en hoogwaardige elektronica, verzekeren deze ketels een verwarming die helemaal toekomstproof is.

Hoog vermogen

De Gas 320 Ace en Gas 620 Ace zijn, met respectievelijk een vermogen van 258 tot 592 kW en 516 kW tot 1185 kW, vooral geschikt voor het verwarmen van grotere gebouwen zoals ziekenhuizen, grote kantoorpanden en appartementencomplexen. Dankzij het hoge vermogen kunnen de cv-ketels snel aan de warmtevraag in dergelijke gebouwen voldoen. Toch zijn de afmetingen ervan beperkt gebleven zodat ze nog door een standaard deuropening passen. Het installeren en onderhouden van de GAS 320/620 Ace worden vergemakkelijkt door de eenvoudig bereikbare componenten en de intuïtieve functietoetsen.

Remeha gasketel Gas 320 Ace open

Het onderhoud van de GAS 320/620 Ace wordt vergemakkelijkt door de eenvoudig bereikbare componenten.

Foto Remeha
  

Remeha gasketel Gas 620 Ace

Gezien de lange levensduur van de gascondensatieketels bereidde Remeha de toestellen voor op toekomstige ontwikkelingen.

Foto Remeha
  

Voorbereid op de toekomst

Gezien de lange levensduur van de gascondensatieketels bereidde Remeha de toestellen voor op toekomstige ontwikkelingen. Zo zijn ze beide geschikt om te branden op aardgas aangevuld met 20% waterstof. Bovendien kunnen de ketels gecombineerd worden met een warmtepomp of andere bestaande cv-ketels. Daarnaast zette Remeha in op een hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zodat de Gas 320 Ace en Gas 620 Ace een erg lage installatie-, exploitatie- en onderhoudskost hebben.

Meer info: www.remeha.be 

13 dingen die je moet weten over centrale verwarming

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/verwarming-en-koeling/centrale-verwarming/klaar-voor-de-toekomst-met-deze-nieuwe-gasvloerketels/