Stel zelf je haardmeubel samen met de modulaire pelletkachel Rika Connect

Ben je de dure energieprijzen ook beu? Dan is verwarmen met pellets mogelijk een goed(koper) alternatief. Een pelletkachel of -haard waar je ’s avonds gezellig voor kan gaan zitten, biedt namelijk ook een mooie meerwaarde voor je interieur. En die troef speelt de Rika Connect van Stroomop ten volle uit, want die modulaire pelletkachel kan je helemaal zelf samenstellen naar jouw smaak en behoeften.

Eindeloze mogelijkheden

Kasten, legplanken, sierdeuren en opbergvakken in verschillende afmetingen … Allemaal kan je ze met een handig clipsysteem aan elkaar vastmaken, om zo een pelletkachel op maat van jouw wensen en noden te creëren. Dankzij de verschillende kleuren en materialen waaruit je kan kiezen, maak je van je nieuwe kachel een strak, stijlvol en tijdloos meubelstuk dat perfect in jouw interieur past. Afhankelijk van je warmtebehoefte kan je bovendien kiezen tussen een kachel met een pelletinhoud van 22 of 38 kg.

Ook grotere en extra ruimtes

Een bijkomend voordeel van de Rika Connect, is dat je er dankzij de touch display en het warmtevermogen van 2,5-8 kW ook grotere ruimtes mee kan verwarmen. Met de Multiair-variant doe je er zelfs nog twee extra aangrenzende kamers bovenop. Bovendien kan je zo’n exemplaar online en met je stem bedienen vanop afstand. Zo programmeer je makkelijk de verwarmingstijden, zorg je dat de pellets automatisch worden bijgevuld en hoef je de kachel dankzij de automatische asverwijdering en het zelfreinigingssysteem amper te onderhouden.

Richtprijs: vanaf 4.912 euro + 278 tot 562 euro per extra meubelstuk (excl. btw en plaatsing).

Meer info: www.stroomop.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media