livios logo

Daikin ontwikkelt toestel met airco én verwarming in 1 systeem

Ieder aircotoestel van Daikin kan standaard worden uitgerust met een warmtepomp en dus bovenop de frisse briesjes ook warmte verspreiden. Een eenvoudige oplossing die niet duurder hoeft te zijn dan een klassieke verwarmingsinstallatie. Je hebt dus 2 systemen in 1 : airco met geïntegreerde verwarming of verwarming met geïntegreerde airco. De aankoop van 2 afzonderlijke installaties is dus niet meer nodig en dit is een flinke besparing op je budget.

Het resultaat van een jarenlange zoektocht door de ingenieurs van Daikin is dat alle warmtepompen van Daikin vandaag de dag perfect in staat zijn om in elk gebouw als hoofdverwarming te dienen. En dit gewoon via de klassieke airco-installatie. Je kunt kiezen uit de wand-, vloer-, plafond- of inbouwmodellen om het verwarmen én koelen te combineren. Met een warmtepomp van Daikin is het nu zelfs mogelijk om vloerverwarming toe te passen, of ... je zwembad te verwarmen! Bovenop de eindeloze mogelijkheden om via deze warmtepompen koeling én verwarming in één installatie samen te voegen, zijn er nog meer redenen die pleiten voor deze '2 in 1'-formule: een hoog rendement, milieuvriendelijk, snel, goedkoop en met vele toepassingsmogelijkheden. Daarbovenop zijn de warmtepompen zeer eenvoudig te installeren.

Meer informatie vind je op www.daikin.be.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/verwarming-en-koeling/koeling/daikin-ontwikkelt-toestel-met-airco-en-verwarming-in-1-systeem/