livios logo

vivAIR: modern airconditioninggamma

Foto Bulex
  

Bulex breidt zijn aanbod verder uit met het airconditioninggamma vivAIR. Deze reeks bestaat uit monosplittoestellen van 2,5 kW tot 5 kW en 2x1, 3x1 en 4x1 multisplittoestellen met een vermogen van 2,2 tot 11 kW. 

Modern

De vivAIR-toestellen worden aan de muur bevestigd en hebben een modern design. Als het toestel aanstaat, krijg je via het groot lcd-display informatie over de werking. Een ionisator en filterset houden de binnenunit schoon en stofvrij. Zo ben je zeker van een gezonde binnenlucht.

Gebruiksvriendelijk

De afstandsbediening maakt het gebruik van een temperatuursensor mogelijk om onmiddellijk af te koelen of op te warmen en het resterende vocht in huis te verwijderen. Je kan er het aircotoestel ook mee op stand-by zetten of het meest recente programma herhalen.

Energie-efficiënt

De vivAIR airconditioningunits bieden een hoge energie-efficiëntie, tot energieklasse A++. Ze voldoen ook aan de eisen van de Europese richtlijn 2014 ecodesign (ErP-richtlijn). De nieuwste modulatietechnologie van de inverter zorgt snel en zuinig voor de gewenste temperatuur en voorkomt onnodige energieverspilling.

Geruisloos

De speciale coating beschermt de buitenkant van de standaard buitenunit maximaal tegen corrosie. En zelfs bij intensief gebruik garanderen de geluidsisolatie van de compressor en de buitenunit een stille werking.

Meer info op: www.bulex.be

-------------------

Meer over:
Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/verwarming-en-koeling/koeling/vivair-modern-airconditioninggamma/