livios logo

Weinig ruimte voor je gasketel? Ontdek de compacte Avanta Ace

Naast de Tzerra, Calenta en Quinta is de Avanta Ace de laatste telg in de Ace-familie gaswandketels van Remeha. Deze gasgestookte condensatieketel springt in het oog dankzij zijn compacte vormgeving die weinig installatieruimte vraagt. Ideaal voor kleinere gezinnen die op zoek zijn naar een stille en zuinige oplossing voor ruimteverwarming en de productie van sanitair warm water.

Slimme ketel met A-label

De Avanta Ace gaswandketel heeft een inox ketellichaam en is beschikbaar in twee versies, 28c en 35c, met een maximaal vermogen van respectievelijk 26,1 kW en 32,5 kW. Beide versies krijgen een energieklasse A-label en zijn naast energiezuinig ook bijzonder stil (max. 51 dB). Perfect dus voor de verwarming en het sanitair warm water van een klein gezin.

Net als de andere ketels uit de Ace-familie, is de Avanta Ace uitgerust met het geavanceerde besturingssysteem eSmart Inside. Dat geeft je als gebruiker de mogelijkheid om je ketel te koppelen aan andere slimme toestellen in huis zoals de eTwist thermostaat. Bovendien geeft het toestel handige meldingen wanneer je bijvoorbeeld water moet bijvullen of een onderhoud moet inplannen.

Foto Remeha
  

Foto Remeha
  

Foto Remeha
  

Klaar voor de toekomst

Bij het ontwerpen van de Avanta Ace heeft Remeha rekening gehouden met een duurzame toekomst. Zo kan je de Ace-gasketel nu installeren en er op termijn eenvoudig andere duurzame warmtebronnen aan koppelen, zoals een zonneboiler of hybride warmtepomp. Daarnaast is de nieuwe Remeha-ketel geschikt voor zowel propaan, laag- en hoogcalorisch gas als aardgas met 20% waterstof bijmenging.

Meer info: www.remeha.be

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/technieken/verwarming-en-koeling/verwarmingstechnieken/64138/weinig-ruimte-voor-je-gasketel-ontdek-de-compacte-avanta-ace/