Verwarmen met oog op de toekomst? Remeha lanceert 2 nieuwe toestellen

Met de Tzerra Ace-Matic introduceert Remeha een hoogrendementsketel die zich aanpast bij verschillende gassoorten en geschikt is voor bijmenging met waterstof. Verwarm je al op gas? Dan kan je dankzij de nieuwe Elga Ace Monoblock makkelijk overstappen op een hybride warmtepompsysteem.

Tzerra Ace-Matic

De Tzerra Ace-Matic is een revolutionaire hoogrendementsketel die zich aanpast bij verschillende gassoorten. Je installateur moet enkel via een parameter aangeven of de ketel op aardgas of propaangas brandt. Voor de rest stelt het toestel zich volledig automatisch af. Deze ketel is ook geschikt om in de toekomst over te schakelen op hernieuwbare energie. Denk aan een hybride verwarmingssysteem met warmtepomp of aan de koppeling met een zonneboiler. Ook bijmenging met 20% waterstof is in de toekomst mogelijk.

Elga Ace Monoblock voor hybride warmtepomp

Verwarm je met een gasketel en wil je overschakelen op een hybride verwarmingssysteem? Met de Elga Ace Monoblock maakt Remeha het nog eenvoudiger. De Elga Ace Monoblock bestaat uit een buitenunit en een regelaar. Die regelaar kan overal in de woning geplaatst worden en is niet afhankelijk van de plaats waar je cv-ketel staat. Omdat er geen binnenunit is, vormt de beschikbare ruimte in je woning geen beperking meer. Op die manier kan iedereen overstappen op een hybride warmtepomp.

Meer info: www.remeha.be

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media