Je grasmaaier of barbecue opbergen én een sauna nemen in stijl?

Weinig plaats in en rondom je woning? Maar wil je wél graag een sauna? Thermalux, een innovatief bedrijf uit Herentals, komt nu met de ideale oplossing. Een buitensauna met geïntegreerde opbergruimte voor je badjas... of je barbecue!

1 kubus, 2 functies

Het jonge Belgische bedrijf Thermalux ontwierp een buitensauna in een stijlvolle kubus die twee functies combineert: genieten in een (infrarood)sauna en een extra opbergruimte of kleedkamer.

En dat op een esthetische manier want de kubus is verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingsmogelijkheden. Je keuze start met een buitenmodule met sauna, infraroodsauna of de combinatie van de twee. En dat in een normale of compacte versie of volledig op maat. 

Sauna of infraroodsauna?

De infraroodsauna is beschikbaar in witte of zwarte binnenafwerking. De buitenafwerking is standaard wit, zwart of inoxlook. Andere kleuren zijn op aanvraag. De infraroodsauna heeft voldoende vermogen om ook bij lagere temperaturen op te warmen tot 60 graden. 

De sauna met elektrische saunakachel is beschikbaar in zwarte of witte binnenafwerking met thermo ayous beplanking, een zachte exotische houtsoort. De buitenafwerking bestaat uit een uv-bestendige aluminiumplaat in wit, zwart of met inoxlook, met een polyester coating. De sauna is bestand tegen temperaturen van –30 tot +70 graden. 

Combineer de twee

Voor een combinatie van de twee vertrekt Thermalux van een volwaardige infraroodsauna, met daarbovenop een elektrische saunakachel. Met een knop schakel je eenvoudig tussen sauna- en infraroodfunctie. Alle gebruikte materialen zijn vocht- en uv-bestendig en de wanden zijn volledig geïsoleerd. 

Plus extra bergruimte

Wil je graag plaats besparen én extra ruimte creëren? Laat dan naast de module een extra bergruimte plaatsen, los of eraan vast. Dat kan zowel bij de sauna, infraroodsauna als bij de combinatieversie. Zo win je plaats voor je grasmachine, je hobbyspullen of gewoon om je uit te kleden voor een saunasessie.

Zweten vanaf 12.500 euro

De installatie duurt twee werkdagen en ligt volledig in handen van Thermalux-medewerkers. Voor een prijs vanaf 12.500 euro, inclusief btw kan je zweten en opbergen naar hartenlust. 

Van kinesist tot sauna-ontwerper

Mario Mertens, oprichter en zaakvoerder van Thermalux, is van opleiding kinesitherapeut. Na zijn studies startte hij een praktijk waarna hij zich specialiseerde in de begeleiding, coaching en revalidatie van mensen met chronische pijn, vermoeidheid, fibromyalgie (pijn ter hoogte van de spieren, pezen en gewrichten), burn-out ...

Hij ging op zoek naar de beste infraroodstralers met een medisch-wetenschappelijke werking en wou deze technologie in een moderner kleedje steken. Uren teken- en rekenwerk resulteerden in de eerste design-infraroodsauna van Thermalux. 

Producten

Renoveren van bestaande of nieuwe daken

Aquaplan

Renoveren van bestaande of nieuwe daken

Extra ruimte en sfeer midden in je tuin met een tuinbox - ideale woonuitbreiding

ACD

Extra ruimte en sfeer midden in je tuin met een tuinbox - ideale woonuitbreiding

Dit is de perfecte basis voor je tuinhuis

Qlikbeton

Dit is de perfecte basis voor je tuinhuis