livios logo

Richtprijzen in de bouwsector

Foto Knauf
  

Weet je ook graag waar je - vooral financieel - aan toe bent nog voor je met een (ver)bouwproject begint? De richtprijzen van Livios schetsen een overzichtelijk beeld van het financiële plaatje, zodat je onaangename verrassingen kunt vermijden. Kijk zeker ook eens naar de nieuwste richtprijzen voor pleisterwerken.

Op Livios vind je steeds een betrouwbare selectie van de belangrijkste richtprijzen. Daarvoor maakten we een selectie uit de jongste editie van het Borderel van Eenheidsprijzen; een lijvig naslagwerk dat werd samengesteld door Architecten- & Ingenieursbureau Aspen.

Het uitgangspunt van deze richtprijzen zijn de gemiddelde prijzen bij kleinschalige projecten voor woningen en appartementen. De prijzen zijn inclusief plaatsing en levering (tenzij anders vermeld) en exclusief BTW. Denk eraan dat de prijs in veel gevallen heel wat hoger zal liggen dan de laagste prijs die je voor een bepaalde dienst of product kan vinden.

Klik hier voor een overzicht van de richtprijzen.

Nieuw: Voor een overzicht van de richtprijzen voor pleisterwerken kan je hier terecht. Deze richtprijzen komen van NaVAP.

10 dingen die je moet weten over bouwbudget en verzekeringen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwbudget-en-verzekeringen/richtprijzen-in-de-bouwsector/