livios logo

Wat kost een…? Vind het antwoord met onze richtprijzen

Bouw- of renovatiewerken gepland? Alles staat of valt met een goed ingeschat budget. Hoeveel kost een warmtepomp? Of welk budget moet je voorzien voor schilderwerken? De richtprijzen van Livios zijn een handig hulpmiddel!

Livios biedt je 28 verschillende artikels met richtprijzen, opgedeeld in vier categorieën: ruwbouw, techniek, afwerking en tuin. Zowel voor de bouw van een nieuwe woning als voor kleine renovatiewerken kan je deze prijzen raadplegen. Van pleisterwerken, nieuwe ventilatiesystemen of vloeren tot de afwerking van je keuken of aanleg van je tuin.

Raadpleeg hier de richtprijzen.

De prijzen komen uit het Borderel van Eenheidsprijzen, een naslagwerk samengesteld door Architecten & Ingenieursbureau Aspen. De cijfers gaan uit van de gemiddelde prijzen bij kleinschalige projecten voor woningen en appartementen, inclusief plaatsing en levering en exclusief btw, tenzij anders vermeld. Houd in je achterhoofd dat dit richtprijzen zijn en dat ze vaak hoger zijn dan de laagste prijs die je van een product of dienst kan vinden.

10 dingen die je moet weten over bouwbudget en verzekeringen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwbudget-en-verzekeringen/wat-kost-een-vind-het-antwoord-met-onze-richtprijzen/