livios logo

Welke bank?

Een goed zicht op het kostenplaatje? Weet je ongeveer wat je per maand kan betalen aan je lening? Dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar de beste lening voor jouw project.

Een lening gaat om heel veel geld. Wees je ervan bewust dat de cijfers achter de komma van je rentevoet een enorm verschil kunnen maken. Ga daarom langs bij verschillende banken. Alleen zo  krijg je de beste deal te pakken.

Thuisvoordeel

Begin je zoektocht bij je huisbank. Zij hebben het beste zicht op je huidige financiële situatie en zijn dus logischerwijs eerst aan zet. Ga langs en bespreek je plannen. Het resultaat van dat gesprek is je eerste leningvoorstel. Dat bevat een te ontlenen bedrag, de rentevoet, de looptijd en een offerte voor de schuldsaldoverzekering.

Vraagteken


  

Geld rekening investering lening


  

Beter voorstel?

Met dat voorstel klop je aan bij enkele andere banken. Wat hebben zij jou te bieden? Kunnen zij jou een beter voorstel doen?

Meer dan een lage rentevoet

Verlies bij het shoppen nooit het totaalplaatje uit het oog. De beste deal is meer dan de laagste rentevoet. Maar omvat ook een goed voorstel voor je schuldsaldo. Wat ben je met lagere maandelijkse aflossingen als je schuldsaldo dubbel zo duur is? En hoe goed is die ene brandverzekering of de algemene dienstverlening bij die bank nu eigenlijk echt?

10 dingen die je moet weten over bouwbudget en verzekeringen

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwbudget-en-verzekeringen/welke-bank/