livios logo

Taksado: handige app voor professionele vastgoedtaxatie

Aginco: BIS-beurs 2015 hal 5 – Stand 5179

Foto Taksado
  

Taksado is een gebruiksvriendelijke en responsive tool die objectieve criteria hanteert om vastgoed en (bouw)gronden op een professionele manier te taxeren. De app is samen met vastgoedexperts ontwikkeld vanuit de nood aan objectivering in de vastgoedsector en implementeert de Europese standaarden over taxatie.

Taksado maakt gebruik van echte referentieprijzen voor de gesuggereerde grondwaarden. Bovendien kan je met Taksado meerdere rapporten genereren per taxatie (snelrapport, uitgebreid rapport en een klantenverslag) en dit met je eigen logo en kleuraccenten. Taksado adviseert en suggereert, maar als taxateur hou je steeds de touwtjes in handen. Het programma wordt continu inhoudelijk geactualiseerd (bv. abex-index …) en volgt de vastgoedmarkt dus op de voet. De ingebouwde infotheek bevat een schat aan vastgoedinformatie, zodat ook beginnende makelaars hun weg vinden in deze handige app.

Tijdens de bis-beurs krijg je 100 euro korting op de aankoop van Taksado.

Meer info op www.taksado.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwgrond/taksado-handige-app-voor-professionele-vastgoedtaxatie/