livios logo

Lenen grond voor bouwwerf

Vraag

Ik leende op vraag van een bouwproject een stukje tuin uit om de kelder van een project te kunnen uitvoeren. De afspraak was dat de aannemer dit opnieuw zou aanleggen en afsluiten tegen eind februari 2018. Na herhaaldelijk contact werd bevestigd dat dit ten laatste midden april zou opgelost zijn.

Ondertussen kan ik mijn tuin niet meer betreden langs mijn achterzijde, daar de poort niet meer openkan en mijn tuin werd nog steeds niet vrijgegeven door de aannemer. Hoe kan ik mijn tuin terugkrijgen want ik wil werken uitvoeren in de tuin?

Antwoord

Als niet wordt nagekomen wat in de overeenkomst is bepaald, dan moet je de aannemer aangetekend in gebreke stellen en duidelijk eisen wanneer je jouw tuin terug wenst te betreden. Gaat ie er nog niet op in, dan moet je verdere stappen overwegen.

Beantwoord door: Livios
Meer beantwoorde vragen over Bouwgrond

Help ook andere bouwers en verbouwers op weg en deel dit artikel:

Livios streeft steeds naar juistheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van de informatie die het verstrekt. De redactie, noch de panelleden op wie zij beroep doet bij het beantwoorden van de vragen, kunnen aansprakelijk gesteld worden voor welk gebruik dan ook. Lees meer

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwgrond/vraag/33724/lenen-grond-voor-bouwwerf/