livios logo

Benieuwd naar hoe architecten wonen? Win dit inspiratieboek!

Een architect tekent jaarlijks heel wat plannen uit. Moderne huizen en klassieke huizen, groot en klein. Maar hoe wonen die architecten eigenlijk zélf? Uitgeverij At Home Publishers illustreert in het boek ‘SKETCHBOOK LIVING – Architecten en hoe ze wonen’ hoe architecten en hun gezin leven in hun zelf ontworpen woning.

Foto At Home Publishers
  

Dit inspiratieboek toont 19 recente, boeiende realisaties met tal van foto’s. De verschillende ontwerpers doen hun zegje en laten zien hoe ze hun eigen droom werkelijkheid lieten worden. Een bron aan inspiratie dus voor wie plannen heeft voor een (ver)bouwproject.

 

Titel: ‘SKETCHBOOK LIVING – Architecten en hoe ze wonen’
Aantal pagina’s: 256
Uitgever: uitgeverij At Home Publishers
ISBN: 978-90-798-7043-1
Prijs in de winkel: 34,95 €

 

Win jouw exemplaar van ‘SKETCHBOOK LIVING – Architecten en hoe ze wonen’!

Ook benieuwd naar hoe het stekje van een architect eruit ziet? De redactie van Livios geeft drie exemplaren van ‘SKETCH BOOKLIVING – Architecten en hoe ze wonen’ weg. Waag je kans en beantwoord onze wedstrijdvraag. De winnaars maken we bekend op dinsdag 21 maart op onze Facebookpagina, dus vergeet ons niet te volgen!

Wedstrijdformulier

Je kon maar deelnemen aan deze wedstrijd tot 19 maart.

13 dingen die je moet weten over bouwpartners

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwpartners/benieuwd-naar-hoe-architecten-wonen-win-dit-inspiratieboek/