livios logo

Bouw&reno 2022: gratis infosessies en advies op maat

Van zaterdag 15 tot en met zondag 23 januari 2022 is Antwerp Expo hét middelpunt van de bouw-, renovatie- en immobiliënsector. Met om en bij de 200 exposanten onder één dak kan je er je hart ophalen tijdens bouw&reno.

Je vindt er negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject. Heb je plannen om te bouwen of te renoveren? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje!

Gratis infosessies en advies op maat

Ben jij van plan om te (ver)bouwen? Dan zit je vast nog met een hele hoop vragen. Ook daarvoor kan je op bouw&reno terecht, want onze onafhankelijke experts staan klaar om jou persoonlijk advies te geven. Of je nu meer wil weten over duurzaam verwarmen, je interieurinrichting, een lening vastkrijgen... Bovendien kan je er infosessies bijwonen over hoe je een goede aannemer herkent, de premies en (ver)bouweisen in 2022 en nog veel meer.

Zowel de info- als adviessessies zijn volledig gratis. Het enige wat je moet doen, is je op voorhand even inschrijven. Boek hier je gratis info- of adviessessie!

Praktische informatie

  • Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.
  • Van zaterdag 15 tot en met zondag 23 januari 2022
    • Zaterdag en zondag: van 10u tot 18u
    • Weekdagen: van 13u tot 18u
    • Vrijdag 21 januari: nocturne van 13u tot 22u

Meer info? www.bouwreno.be

14 dingen die je moet weten over bouwpartners

In samenwerking met

Bekijk alle partners

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwpartners/bouwreno-2022-gratis-infosessies-en-advies-op-maat/