livios logo

Het nieuwe Livios.be: meer dan ooit dé referentie voor (ver)bouwers

16.500 opgeloste vragen, meer dan 15.000 artikels, 200 productfolders en 400 klussen,… over elk bouwgerelateerd thema. Al meer dan 15 jaar gidst Livios.be (ver)bouwers doorheen hun bouwproces.  Met onze nieuwe website spelen we nu nog beter in op jouw noden. Want bouwen en renoveren brengt een hoop vragen met zich mee. Wat mag jij als één van onze 13.000 dagelijkse bezoekers verwachten? 

Dezelfde kwalitatieve inhoud, nieuwe structuur

Foto Livios
  

Alle stappen van een doorsnee (ver)bouwtraject komen ruim aan bod in zo’n 60 thema’s. Elk thema volgt dezelfde logische gedachtegang. In de eerste plaats heb je als (ver)bouwer nood aan basisinfo om je te oriënteren. Zo begrijp je wat er allemaal bij komt kijken. Eens je bent ingelezen, reiken we je praktische tips aan om zelf de handen uit de mouwen te steken. Of besteed je de werken liever uit? Dan vind je meteen alle bekwame partners die je nodig hebt. 

Verhoogde leeservaring

Foto Livios
  

Wat meteen opvalt is de nieuwe opmaak. Er is meer aandacht voor het visuele - meer en grotere afbeeldingen. Met de uitklapbare hoofdnavigatie bewaar je continu het overzicht. Zonder storende pop-ups! De luchtige lay-out creëert meer rust tijdens het surfen, ook op tablet.

Extra diensten 

Livios is meer dan tekst en beeld. Voor interactie met andere (ver)bouwers is het Bouwforum the place to be en via de wekelijkse nieuwsbrief volg je actueel bouwnieuws op de voet. Wil je voornamelijk inspiratie opdoen? Laat dan folders van interessante bouwpartners gratis aan huis leveren. Wil je weten op welke premies je recht hebt? Check dan zeker onze ‘Premielinker’. Deze en tal van andere gratis diensten vind je vanaf nu terug onder de nieuwe tab “Extra”.

Test nu zelf

Surf naar de rubriek Vloeren binnen het thema Afwerking. Bovenaan ontdek je de  verschillende subrubrieken en recente berichten. Start met de basisinfo bij de ‘Zeker weten’-artikels, het nieuws dat je niet mag missen en lees professionele antwoorden op vragen van collega-verbouwers . Scroll je naar het midden van de pagina dan wordt het al wat concreter en praktischer met berichten van interessante bouwmerken, ‘Anders bekeken’-artikels en enkele klussen. Ga nu over tot actie met de productinformatie van betrouwbare firma’s, een ruime keuze aan folders  en vakmannen. Op één pagina vind je alles wat je nodig hebt.

13 dingen die je moet weten over bouwpartners

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwpartners/het-nieuwe-liviosbe-meer-dan-ooit-de-referentie-voor-ver-bouwers/