livios logo

Win een Inspiratieboek van Mijn Huis Mijn Architect!

Met het inspiratieboek Mijn Huis Mijn Architect ben je helemaal klaar voor het gelijknamige openhuizenweekend.

Foto Mijn Huis Mijn Architect
  

Met het Inspiratieboek van Mijn Huis Mijn Architect stippel je in een handomdraai je route uit tijdens de tweedaagse van 27 en 28 september. Een flinke dosis inspiratie krijg je er gratis bovenop.

150 projecten wijzen de weg naar je droomhuis

Op zaterdag 27 en zondag 28 september kan je als (toekomstige) bouwer of verbouwer je hartje ophalen tijdens Mijn Huis Mijn Architect. Maar liefst 150 Vlaamse woningen openen dan hun deuren voor het grote publiek. Hét moment bij uitstek voor een babbeltje met de architect en de bouwheren. Passief, renovatie, kangoeroewoningen, woonuitbreidingen, nieuwbouw, bio-ecologisch ... voor elk wat wils.

Meer dan inspiratie alleen

Zo'n ruim aanbod betekent natuurlijk dat je keuzes moet maken. Daar kan het Inspiratieboek je mee helpen: in deze gids vind je alle deelnemende projecten per provincie terug, mét adresgegevens. Je vindt ook tal van informatie over de rol van de architect in het algemeen, financiering van een bouwproces en hernieuwbare energie.

Win 1 van de 10 Inspiratieboeken

Wij mogen 10 exemplaren wegschenken. Het enige wat jij hiervoor moet doen, is een antwoord geven op de vraag en schiftingsvraag. Veel succes!

Wedstrijdformulier

Je kon maar deelnemen aan deze wedstrijd tot 14 september.

13 dingen die je moet weten over bouwpartners

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/woonwijzer/bouwen/bouwpartners/win-een-inspiratieboek-van-mijn-huis-mijn-architect/